Ljudska univerza Šentjur

Kliknite "Enter", da začnete z iskanjem.

Učenje je življenje: Tedni vseživljenjsega učenja v polnem teku

Meseca maj in junij sta na Ljudski univerzi Šentjur rezervirana za Tedne vseživljenjskega učenja. Tudi letos smo prevzeli funkcijo območnega koordinatorja, kjer skupaj z več kot 25 podizvajalci izvajamo brezplačne dogodke med 10. majem in 15. junijem.

V prvih dveh tednih se je zvrstilo ogromno dogodkov, med drugim so nas lepo sprejeli v Štore Steel d.o.o., kjer smo si ogledali železarski obrat, izmerili smo si telesno sestavo s Centrom za krepitev zdravja Šentjur, poslušali kvalitetno predavanje Rok Kovačiča, dipl. zn. o dolgotrajni oskrbi starejših, izvedli Dan za kakovost, obiskali Minoritski samostan Olimje, se udeležili tržnice znanja na Paradi učenja v Šmarju pri Jelšah, izvedli delavnico o zdravem življenjskem slogu s Centrom za krepitev zdravja, imeli dneve odprtih računalniških tečajev in otvorili kar dve razstavi: Vesoljski objem ter Med kozjanskimi griči. Pod našim okriljem pa je bilo izvedeno tudi veliko dogodkov na osnovnih šolah v občini Šentjur in Štore.

Utrinke z dogodkov si lahko ogledate v spodnji galeriji. Vse dogodke pod našim koordinatorstvom pa lahko najdete na: https://tvu.acs.si/sl/domov/.

Naslednji teden vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na delavnici makrameja, ki jo bo izvedla naša članica Univerze za tretje življenjsko obdobje Albina Verhovšek ter delavnico o čuječnosti mag. Žige Čamernika.

Skip to content