Ljudska univerza Šentjur

Kliknite "Enter", da začnete z iskanjem.

Skupaj ustvarimo Tedne vseživljenjske učenja 2024

Tudi letos Ljudska univerza Šentjur kandidira na javnem razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanja za območno koordinatorstvo Tednov vseživljenjskega učenja 2024. TVU so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji,ki bojo letos potekali med med 10. majem in 16. junijem.

Gre za projekt, ki ga še 29. leto usklajuje Andragoški center Slovenije, pod njegovim okriljem pa koordinatorji vsako leto organiziramo različna predavanja, delavnice in druge dogodke, ki promovirajo pomen, vlogo ter možnost vseživljenjskega učenja in izobraževanja. Več o projektu si lahko preberete na http://tvu.acs.si/predstavitev/.

V preteklih letih smo sodelovali z veliko podizvajalci in vsem smo hvaležni za soustvarjanje dogajanja, kajti brez vas ne bi mogli pripraviti tako pestrega programa za vse generacije, zato na tem mestu ponovno vljudno vabimo zavode, društva, podjetja in posameznike, ki delujete na različnih področjih (kultura, izobraževanje, zdravje, šport, osebna rast …) in bi radi sodelovali z nami, da se nam s svojimi predlogi in idejami javite na info@lusentjur.si oziroma po telefonu (03) 747 16 70 / 031 718 261. Če pa v tem obdobju že planirate izvedbo kakšnih vaših dogodkov, vas vabimo, da nam jih sporočite in na tak način sodelujete z nami kot podizvajalci TVU 2023.

Kot naši podizvajalci vam nudimo brezplačno promocijo vaših dogodkov, prav tako pa boste imeli priložnost javno predstaviti svoje delo, promovirati svojo dejavnost. V kolikor bi pri izvedbi potrebovali prostor, opremo ali kakršnokoli drugo obliko pomoči, smo vam prav tako na voljo. Kot podizvajalcu prireditev vam zagotavljamo medijsko podporo (vpis v nacionalni koledar prireditev TVU, promocijo v lokalnih medijih…) ter promocijski material (plakati, papirne kocke, baloni), ki ga boste lahko uporabili za namene promocije dogodkov. Sodelovanje v programu je za vas brezplačno in zanj dobite potrdilo o sodelovanju. V primeru, da ste zaposleni v šolah in sorodnih ustanovah, pa ste ob uspešni izvedbi petih dogodkov upravičeni do 2 točki na podlagi  Pravilnika o napredovanju zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v naziv  (UL RS 54/2002, 123/2008, 44/2009, 18/2010 in 113/2020).

Veselimo se sodelovanja z vami!

V galeriji pa si lahko ogledate utrinke z lanskoletnih Tednov vseživljenjskega učenja.

 

Skip to content